На Уманщині затримали крадія люків

На Уманщині затримали крадія люків

Зловмисник викрав три кришки комунікаційних колодязів, які планував здати на металобрухт. Завдяки свідомості працівників пункту прийому металобрухту йому не вдалося довести задумане до кінця. Наразі крадія затримано, його дії кваліфіковані слідчими за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Про це «Нова Доба» дізналася в ДСНС у Черкаській області.
До Уманського міського відділу міліції надійшло повідомлення, що невідома особа в місті Умань викрала три кришки комунікаційних колодязів. На місце події черговий по відділу направив слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці з’ясували, що крадіжка сталася вночі, адже свідки стверджували, що звечора люки були на своїх місцях. Розуміючи, що дані металеві предмети можуть потрапити до пунктів прийому металобрухту, дільничні інспектори міліції, не гаючи часу, розпочали їх відпрацювання. На одному із пунктів міліціонерам повідомили, що до них дійсно приходив молодик, який пропонував предмети схожі на люки, проте працівники, усвідомлюючи їх походження, відмовилися їх приймати. Також вони повідомили, що на території пункту встановлено камери відеоспостереження, одна із яких зафіксувала автомобіль на якому приїжджав молодик. Встановивши власника транспортного засобу, правоохоронці вийшли на слід зловмисника, ним виявився 33-річний непрацюючий місцевий житель, за місцем проживання якого було виявлено та вилучено викрадені речі.

Як повідомив начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x