Катеринопільчанин украв у роботодавця сім поросят

Катеринопільчанин украв у роботодавця сім поросят

Чоловік, якого звільнили з роботи за п’янку, згодом викрав у роботодавця з ферми сім маленьких поросят. Не встигла живність освоїтись у чужому сараї, як на подвір’ї зловмисника вже з’явились працівники міліції. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Катеринопільського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся житель одного із сіл району. Чоловік, який в своєму селі займається фермерським господарством розповів правоохоронцям, що вночі, невідома особа з території свиноферми викрала сім невеличких поросят. Експерти розпочали роботу по виявленню речових доказів і слідів кримінального правопорушення. Опрацьовуючи спосіб проникнення до приміщення та дії крадія оперативники прийшли до висновку, що крадій добре орієнтувався в місцевості та неодноразово бував на території ферми.

Власник господарства завірив, що в крадіжці нікого не підозрює, а з робітниками останнім часом конфліктів не мав. Проте згадав випадок з колишнім працівником, якого звільнив декілька місяців тому за те, що він зловживав алкоголем. 33-річний чоловік виявився жителем цього ж села і оперативники вирішили з ним поспілкуватись.
На подвір’ї, міліціонери зустріли стареньку матір підозрюваного, яка вказала, що син відпочиває, бо додому прийшов перед ранком. Розпитавши жінку про наявне в неї господарство вона розповіла, що тримає лише двох маленьких поросят і запропонувала їх показати. Увійшовши до сараю разом з міліціонерами жінка здивувалася, тому що замість двох вона побачила аж дев’ять. Таке збільшення живності господарка не змогла пояснити і вказала, що напередодні ввечері їх було лиш двоє. Щоб з’ясувати звідки з’явилася живність, жінка розбудила свого сина і попросила все пояснити.

Зрозумівши, що правоохоронцям вже все відомо, чоловік не став виправдовуватись і зізнався, що це він скоїв крадіжку. Свій вчинок молодик пояснив тим, що хотів помститися колишньому роботодавцю за те, що він вигнав його з роботи. Як повідомив начальник Катеринопільського райвідділу міліції Валентин Гірник, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x