Канівчанин поцупив жіночу сумочку

Канівчанин поцупив жіночу сумочку

Чоловік проходив повз сусідній будинок і з собою прихватив жіночу сумочку, що стояла без догляду на лавочці. Зловмисника затримано, наразі він дає покази. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» дізналася про це В СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 55-річної місцевої жительки про крадіжку жіночої сумки. Жінка розповіла правоохоронцям, що збиралася на ринок. Рано вранці вийшла з під’їзду свого будинку і, дійшовши до лавочки, вирішила перевірити чи зачинила вхідні двері до квартири. Так, як на вулиці нікого не було, сумку залишила на лавочці. Коли повернулась, то виявила її відсутність.

Працівники міліції, які прибули за викликом, поспілкувалися з потерпілою та опитали можливих свідків. Зі слів потерпілої, оперативники з’ясували, що в сумці лежав гаманець, в якому було 1500 гривень та три банківські картки. В першу чергу працівники карного розшуку вирішили звернутися до банківських установ, карточки яких були викрадені. Було з’ясовано, що одна із викрадених карток була вилучена з одного із банкоматів міста. Уважно переглядаючи запис з камер відеоспостережень, міліціонери побачили молодого чоловіка, який намагався зняти кошти з викраденої картки. В підозрюваному потерпіла впізнала 24-річного сусіда. Встановивши місцезнаходження чоловіка, правоохоронці запросили його до райвідділу міліції для дачі показів.
В розмові зі слідчим зловмисник розповів, що йшов додому, та біля під’їзду сусіднього будинку побачив на лавочці сумку. Біля неї нікого не було, тож він її забрав та швидко пішов геть. За рогом будинку витяг з гаманця кошти та карточки, а сумку викинув біля сміттєвих баків. Кошти витратив на свої потреби. В найближчому банкоматі хотів спробувати підібрати код до банківської карточки, але банкомат її вилучив.

Як повідомив начальник Канівського міського відділу міліції Олександр Штейман, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу, або громадських робот на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x