Золотоніські лісівники привітали школярів з Новим роком

Золотоніські лісівники привітали школярів з Новим роком

До Коробівського навчально-виховного комплексу завітали працівники Золотоніського лісгоспу, щоб привітати учнів з Новорічними та Різдвяними святами. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаськогго обласного управління лісового та мисливського господарства.

Голова шкільної ради Аліна Маковська розповіла про історію створення Коробівського НВК. Далі на гостей чекала екскурсія по навчальному закладу, в ролі екскурсоводів були маленькі школярики, які розповіли про основні напрями діяльності школи, про здобутки, досягнення, доповіли про дозвілля та представили свої творчі роботи.

Останнім пунктом екскурсії став кабінет шкільного лісництва, де було продемонстровано новорічні композиції у рамках акції «Збережи життя ялинці». Найменші школярики приготували подарунки – власноруч зробили листівки-привітання, які вручили лісівникам. Наостанок школярі організували святковий концерт.

Головний лісничий Золотоніського лісгоспу Ігор Міщенко подякував дітям за теплу зустріч, за новорічні композиції, вітання, побажав всім здоров’я та миру, вручив подарунки від підприємства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x