За 2014 рік до черкаських правоохоронців надійшло 120 тисяч заяв про вчинення кримінальних правопорушень

За 2014 рік до черкаських правоохоронців надійшло 120 тисяч заяв про вчинення кримінальних правопорушень

Керівник Управління УМВС України в Черкаської області Владислав Пустовар прозвітував про роботу правоохоронців за 2014 рік. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

За словами Владислава Володимировича, спочатку року через дискредитацію міліції протиправними діями звільнено 27 правоохоронців. Органами прокуратури відкрито 47 кримінальних проваджень, у 5 з яких повідомлено про підозру 16 колишнім працівникам міліції. Закон про очищення влади для правоохоронців буде введений в дію з березня 2015 по червень 2016 року.

Протягом року 473 працівники міліції побували в зоні АТО, 15 з них отримали поранення. На сьогодні забезпечують правопорядок на блокпостах 90 правоохоронців.

– За 2014 рік органами ВС області зареєстровано 120 000 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень, з них більш ніж 24 000 відкрито кримінальних проваджень. Тобто щоденно таких заяв надходить близько 350. Серед негативних тенденцій слід відзначити збільшення кількості умисних вбивств, фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень та незаконних заволодінь транспортним засобами. Із 57 зареєстрованих протягом року умисних убивств розкрито 52, – повідомив очільник міліції.

Черкаськими слідчими розслідувано та направлено до суду 6 500 кримінальних проваджень і притягнуто до кримінальної відповідальності більше 4 000 осіб. Значно підвищилась ефективність протидії наркоторгівлі. Порівняно з минулим роком більше виявлялись факти незаконного зберігання наркотиків, то на сьогодні пріоритетом є виявлення фактів їхнього збуту та розповсюдження, яких впродовж року задокументовано 452. Також припинено діяльність 4 нарколабораторій.
Також Владислав Пустовар зазначив, що середини січня 2015 року заплановано реформування ДАІ. Буде створено нова нормативна база та функціональний підрозділ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x