Голова облради вручила черкаськи митникам подяку від військових

Голова облради вручила черкаськи митникам подяку від військових

31 грудня 2014 року голова обласної ради Валентина Коваленко та перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова зустрілися із керівництвом Черкаської митниці Державної фіскальної служби – начальником Олексієм Василенком і його заступником Віталієм Миронюком та передали від імені командування та особового складу 4-го загону особового призначення військової частини, що у м. Кіровоград Подяку за підтримку армії й вагомий особистий внесок у підвищення бойової готовності частини та забезпечення підрозділу сучасною технікою, що дозволить успішно виконувати поставлені бойові завдання перед військовими цієї частини у ході війни на Сході країни. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

Керівництво обласної ради подякувало митникам за сприяння у перевезенні вантажів у зону АТО– Щиро вдячна керівництву і колективу Черкаської митниці за постійну допомогу у вирішенні питань перевезення вантажів, забезпечення технікою наших воїнів, які сьогодні воюють та потребують нашої повсякденної підтримки. Неодноразово і депутати обласної ради, і я особисто зверталась по допомогу в довезенні вантажів на Схід, і жодного разу не отримали відмови. Ви повсякчас підтримували й продовжуєте це робити, – зауважила Валентина Михайлівна.

Від імені депутатів та керівництва обласної ради вона також вручила Олексію Леонідовичу Почесну грамоту обласної ради та символічний подарунок – вишитий рушник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x