Для христинівських школярів провели профорієнтаційний урок

Для христинівських школярів провели профорієнтаційний урок

Працівники Христинівського районного центру зайнятості провели для дев’ятикласників Синицької загальноосвітньої школи профорієнтаційний урок. У пізнавальній формі учням розповіли про важливість серйозного підходу до вибору майбутньої професії. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».
Учасників зустрічі ознайомили з послугами, що надаються службою зайнятості, з вимогами та особливостями сучасного ринку праці, поняттями «престижних» та «непрестижних» професій. Кожен учень отримав «барометр професій» та заповнив анкету.

За допомогою профорієнтаційного терміналу учні довідалися про зміст професій, вимоги до працівника, умови професійного навчання, стан та перспективи ринку праці, основи трудового законодавства та законодавства про зайнятість. Під час роботи з терміналом школярі відзначили простоту користування, доступність викладу інформації та відеоілюстрування.

Цікавою виявилася і експрес-методика для самотестування, скориставшись якою, діти отримують поради щодо професій та побудови професійної кар’єри.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x