На Маньківщині жінка обікрала роботодавця

На Маньківщині жінка обікрала роботодавця

Співробітники міліції затримали зловмисницю, котра вкрала у свого колишнього роботодавця кролів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До Маньківського райвідділу міліції звернулась 46-річна жителька одного з сіл району, яка повідомила про крадіжку домашньої живності. На місці виклику на правоохоронців очікувала господиня. Жінка повідомила, що займається вирощуванням кролів для продажу й періодично їздить в Маньківку на ринок. Господарство в неї доволі велике, а тому обійтися без найманих працівників просто неможливо. І ось після чергової поїздки в місто вона виявила зникнення трьох кролів. Вислухавши потерпілу, працівники міліції розпочали пошуки крадія. Під час бесід з найманими робітниками виявилося, що вони не причетні до вчинення даного правопорушення. Тоді міліціонери вирішили перевірити осіб, що раніше працювали на господарстві.

Однією з таких була місцева 36-річна жителька даного села. Коли правоохоронці завітали до її дому, жінка почала нервувати та не могла дати вичерпні відповіді на запитання. Для з’ясування всіх обставин її було доставлено до райвідділу.

При подальшому спілкуванні вона зізналася, що вчинила крадіжку та вказала, кому продала кролів. Жінка пояснювала, що, перебуваючи напідпитку, їй захотілося придбати чергову пляшку спиртного, але грошей на це не було. Не довго думаючи, вирішила обікрасти колишнього роботодавця. Щоб залишитися непоміченою, до сараю з домашньою живністю підійшла городами та викрала кролів, яких згодом продала односельцю.
Начальник Маньківського райвідділу міліції Микола Перстюк зазначив, що по цьому факту слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x