Чигиринському ветеранові вручили ювілейну медаль

Чигиринському ветеранові вручили ювілейну медаль

Спливають роки й десятиріччя, проте ми завжди з глибокою шаною пам’ятаємо про мужність та героїзм наших ветеранів у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні. 70 років минуло з того часу, як визволили черкаську землю від фашистських окупантів. З нагоди відзначення цієї знаменної дати ветеранам області вручили ювілейні медалі.
На Чигиринщині такою медаллю відзначили учасника Корсунь-Шевченківської битви, яка в його бойовому минулому стала першою битвою в житті. У пам’ять про героїчне визволення рідної землі ветерану Богданового краю, жителю села Рацеве, інваліду ІІ групи Великої Вітчизняної війни, Лисенку Олексію Оникійовичу представники районної влади вручили ювілейну медаль «70-річчя визволення Черкаської області від гітлерівських загарбників». «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

Привітали Олексія Оникійовича заступник голови районної адміністрації Лариса Порожня, депутат районної ради Ігор Огиренко, голови районної та сільської організацій ветеранів Віктор Ключко і Юхим Квочка, які побажали ветерану міцного здоров’я та довгих років життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x