З христинівського підприємства грабіжник поцупив солому

З христинівського підприємства грабіжник поцупив солому

У місцевого фермера чоловік вкрав 18 тюків соломи, чим завдав підприємцю збитків на суму близько 600 гривень. Працівники міліції затримали крадія «по гарячим слідам» та доставили його до районного відділу міліції для дачі показів. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Христинівського райвідділу міліції звернувся директор одного із фермерських господарств Христинівського району та повідомив, що з території його підприємства викрадено 18 тюків соломи. Черговий по райвідділу на місце події направив слідчо-оперативну групу.
Прибувши за викликом, працівники міліції оглянули місце пригоди та поговорили із заявником. Він розповів, що, приїхавши вранці на роботу, побачив, як незнайомий чоловік ходить по території господарства і щось шукає. Підприємець хотів дізнатися хто цей незваний гість, однак лише сполохав його – невідомий миттю перестрибнув через паркан і вдався навтьоки.

Біля місця, де господар бачив незнайомця, правоохоронці виявили багато слідів від взуття. Прослідкувавши куди вони ведуть, працівники міліції дійшли до будинку, який знаходився неподалік від фермерського господарства. У дворі домоволодіння вони побачили складені тюки соломи. Господар будинку був вдома і під час розмови з міліціонерами намагався всіляко виправдатися, але пояснити звідки у нього в дворі взялась солома, не міг. Правоохоронці запросили його до райвідділу міліції для дачі показів.
В розмові зі слідчим 50-річний чоловік зізнався у вчиненому. Він розповів, що не працює, а на прожиття та розваги коштів не вистачає. Крадіжку спланував заздалегідь. На «справу» вийшов рано-вранці та кілька разів переносив крадене до себе у двір. Солому планував продати, але йому на заваді стали правоохоронці.

Як повідомив начальник Христинівського районного відділу міліції Олександр Мельник, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x