У Смілі чоловіка обікрав його гість

У Смілі чоловіка обікрав його гість

квартири свого знайомого мобільний телефон. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Смілянського міського відділу міліції звернувся 51-річний житель міста з інформацією про крадіжку. Чоловік розповів, що з його квартири зник мобільний телефон. Під час спілкування з міліціонерами, він зазначив, що напередодні в нього гостював його знайомий, котрому залишив ключ від квартири.
Інформація знайшла своє підтвердження. 32-річний підозрюваний аргументував свої дії складним матеріальним становищем. Викрадений телефон відразу продав.

Наразі речові докази вилучено, за даним фактом Смілянським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x