Двоє підлітків пограбували дачу на Шполянщині

Двоє підлітків пограбували дачу на Шполянщині

На Шполянщині 18-річна дівчина спільно зі своїм неповнолітнім братом обікрали дачний будинок жителя Київської області. Зупинити крадіїв намагався сусід, який і повідомив про подію потерпілому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтями 185 (Крадіжка) та 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.

До Шполянського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку. Потерпілим виявився 28-річний житель Київської області. Про подію він дізнався від сусіда, котрий застав двох зловмисників, які пробравшися всередину будинку, викрали посуд й речі домашнього вжитку.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Правоохоронці поспілкувалися з очевидцем події та з\’ясували, що чоловік бачив як місцеві 18-річна дівчина та 15-річний хлопець, пробралися через вікно в будинок. Звідти винесли посуд, килими та речі домашнього вжитку. Правоохоронці відшукали крадіїв. Ними виявилися рідні брат з сестрою.

За даним фактом Шполянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження згідно частини 3 статті 185 (Крадіжка) та частини 1 статті 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x