Городищенські футзалісти здобули срібло золотої проби

Городищенські футзалісти здобули срібло золотої проби

Всеукраїнська першість фізкультурно-спортивного товариства «Колос» із футзалу серед ветеранів 40+ проходила з 29 листопада по 3 грудня у м. Береговому Закарпатської області. У змаганнях узяли участь і команди з Черкащини. А городищани навіть пробилися в лідери. Такого багато хто навіть не очікував. Адже торік зайняли лише сьоме місце.

Городищенські футзалісти здобули срібло золотої проби Спочатку протистояння відбувалися у групах по 4 команди. «Ветеран» із Городища з легкістю посів перше місце і пробився до чвертьфіналу, де переміг команду з Маньківки. У півфіналі зустрілися знову із земляками – командою Чорнобая. І знову городищани святкували перемогу. Для завоювання головного трофею ще потрібно було здолати футзалістів із Житомирської області, які минулого року здобули кубок. В основний час рахунок не був відкритий, тому довелося пробивати пенальті. У футбольній лотереї фортуна була на боці житомирських спортсменів, які й вибороли золото змагань. Команда «Ветеран» м. Городища посіла друге місце. Але таке срібло ціниться на вагу золота.

До Берегового вирушила команда у складі Миколи Панчишина, Віктора Шлончака, Олександра Забожка, Валерія Бойка, Івана Насідки, Сергія Сукача, Костянтина Гнатенка, Віктора Кам’янського, Віктора Олійника, тренер-представник Олександр Яремчук. Упродовж змагань показали чудову гру, за що отримали підтримку не тільки глядачів, а й повагу суперників.

В активі городищан – 22 забиті голи і лише 5 пропущених. Кращим гравцем турніру визнано городищенського спортсмена Валерія Бойка.

Володимир Чос

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x