Черкасець зберігав удома зброю та боєприпаси

Черкасець зберігав удома зброю та боєприпаси

56-річний житель Черкас зберігав удома зброю. Вилучені речові докази направлено на проведення відповідних експертиз. Відкрито кримінальне провадження за статтю 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативників Черкаського відділу поліції надійшла інформація про чоловіка, який за місцем свого проживання зберігає зброю. Під час перевірки інформація підтвердилась. Підозрюваною особою виявився 56-річний житель Черкас.

В ході санкціонованого обшуку в його квартирі в сейфі правоохоронці виявили 49 патронів калібру 16 мм, 24 патрони калібру 5,6 мм, гранату Ф-1, три мисливські ножі та гладкоствольну рушницю, реєстрацію якої чоловік не продовжує вже 5 років. В коридорі в кладовці знайшли близько 200 грамів тротилу з електричним підривником.

Походження знайдених предметів чоловік чітко пояснити не зміг, лише додав, що гранату він знайшов на пляжі, тротил йому потрібен був для рибалки, а рушницю не перереєстровував, бо планував її продати.

Речові докази вилучені та направлені на дослідження. Наразі слідчі Черкаського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками частин 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x