«Черкаський Дніпро» у контрольному матчі поступився «Полтаві»

«Черкаський Дніпро» у контрольному матчі поступився «Полтаві»

«Полтава» – «Черкаський Дніпро» – 2:0 Голи: 1:0 Савін (81), 2:0 ГНП (86).

Це був четвертий контрольний матч навчального-тренувального збору в Білозір’ї. В цьому матчі «дніпряни» не змогли дати бій одному з лідерів чемпіонату та поступлися з рахунком 2:0. Матч відбувся 30 січня 2018 року, на стадіоні НТБ «Полтава», с. Копили. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту клубу.
Склад команди «Черкаський Дніпро» : Будюк (Панченко 30 – Марченко 60), Тарасенко (Ічанський 60), Бурлін (Резесідзе 60), Кошелюк (Чорний 60), Смірнов, Проневич (ГНП 60), Бойко (Передерій 60), Захаревич (ГНП 48), Сторчоус (Шурубура 60), Качур (Цокало 60), Крамар (Кошадзе 60).
*ГНП – гравець на перегляді
Головний тренер: Ігор Столовицький.

Поперередження: (26 ) – Цокало (65)
Видалення: –

Головний тренер «Черкаського Дніпра» Ігор Столовицький прокоментував гру так: «Часу звичайно не дуже багато залишилося до початку чемпіонату, але тим не менш, на сьогоднішній день це у нас бойовий склад. Команда залишилася та сама, єдине, що підписали Романа Локтіонова, який сьогодні не брав участі у грі».

Контрольний матч з «Полтавою» став останнім в рамках першого-навчально тренувального збору. Команда отримає декілька днів на відпочинок та вже 4 лютого розпочне другий навчально-тренувальний збір. Перший контрольний матч якого заплановано на 7 лютого проти ФК «Інгулець» (Петрове). Гра пройде у Білозір\’ї.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x