Маленькі черкащани отримали від Миколая у погонах святкові подарунки

Маленькі черкащани отримали від Миколая у погонах святкові подарунки

У день святого Миколая колектив Управління патрульної поліції Черкаської області відвідав Ладиженську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат. Про це інформує прес-служба ГУНП України в Черкаській області.

– До цього дня діти готуються і з нетерпінням на нього очікують. І, хоча прояв любові виявляється не лише у певні календарні дати, проте саме у цей день – це чудова нагода робити добрі справи, дарувати тепло свого серця та турботу тим, хто її найбільше потребує і чекає, – пояснив начальник УПП в Черкаській області, старший лейтенант поліції Олександр Кокоба.

З надзвичайною теплотою і щирістю зустріли патрульних поліцейських діти, які перебувають у центрі. Допитливі оченята малечі світилися яскравими вогниками надії наче зазирали у самі серця. Вихованці інтернату – з вадами розвитку, але з притаманним їм велетенським терпінням і любов’ю усі зібралися в залі біля новорічної ялинки, щоб подарувати інспекторам свою щиру посмішку і слова вдячності за подарунки.

– Усі в дитинстві люблять солодощі. Тому діти отримали цукеркові набори та фрукти. А для самих маленьких ми привезли книжки – розмальовки, які допоможуть опанувати знаннями правил безпечної поведінки на дорозі та у громадському транспорті. Також, від Патрульної поліції Черкас ми подарували супутникову антену, канцелярські набори й костюм снігурки, бо передноворічні бажання змушують нас повірити в диво – каже інспектор відділу зв`язків з громадськістю Вікторія Семенюк.

Правоохоронці запевняють, що добрі справи на цьому не закінчуються, тож ніхто не залишиться поза увагою та турботою патрульних поліцейських.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x