На Канівщині з-під криги врятували рибалку

На Канівщині з-під криги врятували рибалку

Подія сталася 30 січня у селі Степанці, де під час риболовлі на місцевому ставку під лід провалився місцевий житель. Про це повідомляють у прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Потрапивши в холодну воду, чоловік відчайдушно борсався серед криги, але надії на порятунок було мало, адже поруч не було жодної людини, яка б могла прийти йому на допомогу. У цей момент на греблю виїхав автомобіль. На щастя, водій не лише помітив небезпеку для чоловіка, а й вирішив прийти тому на поміч. Водій скинув верхній одяг і, схопивши на березі довгу гілку, ламаючи грудьми кригу, почав пробиватися до потопельника, який за десять метрів від берега з останніх сил тримався за край крижини.

Коли за викликом рятівника о 10:50 до ставу прибув черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини, рятувальники побачили лише проламану кригу ставу, доріжку та довгу покручену гілляку, за допомогою якої і врятували життя місцевому жителю.

Про подію стало відомо від працівників швидкої медичної допомоги, які обстежували рибалку. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Із початку року в області на водних об’єктах зареєстровано 2 пригоди, під час яких було врятовано 1 особу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x