Юрій Тренкін: «Мене в роботі надихає результат»

Юрій Тренкін: «Мене в роботі надихає результат»

Управлінець та підприємець із багаторічним стажем, людина, яка розвиває рідне місто й завжди працює на досягнення значних результатів. Очільник обласної організації ВО «Батьківщина» Юрій Тренкін розповів про те, що його надихає в роботі та досягнення за 29 років у межах проєкту «Незалежність: 29».

− Які три людини змінили Ваше життя?

− Насамперед, це мій батько Тренкін Василь Михайлович, який, на жаль, трагічно загинув, але встиг багато зробити для мене. Друга людина, до якої ставлюся з великою повагою, Володимир Васильович Загородній. Це перший мій керівник, із яким я пройшов шлях від просто менеджера до топ-менеджера та співвласника великого бізнесу, де працювало понад 3 тисячі осіб; від заступника відділу до керівника наглядової ради і очільника підприємства. Якщо батько мене створив як особистість, то Володимир Васильович − як фахівця. Третя людина, яка створила мене як політичного лідера, це Юлія Володимирівна Тимошенко. До зустрічі із нею я до політики ставився не дуже позитивно й не бачив себе в ній.

− Що саме щодня надихає Вас у роботі?

− Як не дивно, але надихає результат, коли ти бачиш позитивні зрушення від своїй дій, вчинків, виконаних завдань. Надихають люди, які задоволені твоєю роботою.

− Що Ви можете виокремити у своїй професійній та політичній діяльностях як досягнення за роки Незалежності?

−  Ці досягнення я б розділив на три частини. Насамперед, це освітні, отримав три вищі освіти, став доктором філософії. Наступне, це професійні здобутки. На наступний день після закінчення університету почав працювати у державних органах, а саме в Державній комісії із цінних паперів фондового ринку при Адміністрації Президента. Пройшов за сім років із найнижчої ланки спеціаліста другої категорії до найвищої ланки управлінця, я був головою наглядової ради і керівником підприємства, де працювали понад сім тисяч людей. Щодо політичної діяльності: пройшов досить успішний шлях за п’ять років від кандидата в депутати до очільника партії.

− Із ким із відомих українців минулого або сучасності Ви б хотіли поспілкуватися і про що?

− Мені завжди була цікава історія, здобутки діячів того чи іншого часу. Наприклад, поспілкувався із Богданом Хмельницьким. Потужна особистість, яка багато зробила для держави.

− Коли і де востаннє відпочивали на Черкащині або ж в Україні. Що сподобалося?

− Нещодавно відпочивали в Україні, біля моря, в Коблевому. Звичайно, сподобалася гарна природа, тепле море, приємно, що є такі місця в нашій країні. Але ставлення людей до таких привабливих місць жахливе: це розкидане сміття, забруднення природи. Прикро, що дехто навіть не задумується, яку велику шкоду наносить довкіллю.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x