Дорожники Черкащини використали понад 1000 тонн протиожеледної суміші

Дорожники Черкащини використали понад 1000 тонн протиожеледної суміші

93 одиниці дорожньої спецтехніки працювали на автодорогах Черкащини вночі 21 січня. Про це повідомили в пресслужбі САД у Черкаській області.

Учора в області зафіксували: сніг, місцями мокрий сніг, поривчастий вітер та мінусову температуру повітря. Такі погодні умови призводили до утворення ожеледиці на автошляхах.

– Фахівці обробляли дороги піщано-соляною сумішшю, аби ліквідувати наслідки негоди. За добу використали понад 1000 тонн протиожеледної суміші, – ідеться в повідомленні.

Станом на ранок 21 січня проїзд дорогами державного значення Черкащини забезпечили, обмежень у русі не було. Нині продовжують дорожники розчищають узбіччя, автопавільйони громадського транспорту і тротуари від снігу.

– Будьте обережними та уважними за кермом та поступайтеся дорогою снігоприбиральній техніці. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування, – звернулися півробітники САД до водіїв.

Про місця ускладнення проїзду черкащани можуть цілодобово повідомляти на цілодобову диспетчерську лінію: +380472317819, +380678093117.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x