Сонячно та сухо буде в неділю в Черкаській області

Сонячно та сухо буде в неділю в Черкаській області

На 08:00 на Черкащині 18°. Вітер нестійкий 3-4 м/с. Відносна вологість повітря 85%. Атмосферний тиск 754 мм.рт.ст. – дещо підвищений. Упродовж дня атмосферний тиск падатиме, відносна вологість повітря зменшиться.

Сьогодні на вахту погоди «заступив» відріг азорського антициклону! В умовах сонячної та сухої погоди температура вдень – 24-29º, у Черкасах – 26-28º. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Завтра суттєвих змін як у синоптичній ситуації так і у погоді не очікується: сонячно та сухо. Баричний максимум продовжить захищати регіон від дощових хмар. Завдяки надходженню більш теплого повітря температура продовжить зростати, і стовпчики термометрів у понеділок піднімуться до спекотних 30-34°. Якщо ще вчора температурний фон був на 2º холодніше звичайного і відповідав кінцю травня, то вже завтра прогнозуємо 24º, що на 4° вище за кліматичну норму і відповідатиме найжаркішому періоду року – другій половині липня. У такій ситуації продовжиться і поступове підвищення температури води, яка наразі на 08:00 годину 22º

За інформацією Черкаського гідрометцентру 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x