Гороскоп здоров’я на 2024 рік

Гороскоп здоров’я на 2024 рік

Овен

Овни від природи енергійні та витривалі, тому їм не потрібні поради на кшталт «будьте активнішими». Але саме ці риси зіграють злий жарт у 2024 році: можливі перевантаження на роботі та підвищення тиску. Тут допоможе одне – розподілити енергію в різні боки. Наприклад, зараз ви займаєтеся тільки роботою, і витрачаєте на неї всю енергію. У такому випадку знайдіть хобі: займіться малюванням, запишіться на кулінарні курси, запишіться до спортзалу.

 

Телець

Найкраща порада щодо здоров’я для Тельця – не ігнорувати навіть незначні симптоми. Так що схема «сон врятує від усіх хвороб» вже не спрацює – потрібно відразу йти до лікаря. Особливо вразливим місцем у 2024 році є шкіра (можливі запалення та інфекції). Щоб уникнути хвороби, потрібно більше часу приділяти відпочинку на свіжому повітрі. Але відпочинок – це ваше покликання, тому ви самі собі найкращі помічники тут.

 

Близнюки

На початку 2024 року незначні проблеми зі здоров’ям минулих років можуть перерости в серйозні – тому заздалегідь пройдіть обстеження у лікаря. Решта року буде стабільно хорошою – погіршення самопочуття не очікується. Хіба що вам потрібно збільшити фізичну активність, наприклад, більше ходити пішки або відвідувати фітнес-клуб. До речі, це допоможе запобігти ще одному ризику 2024 року – зниженню імунітету.

 

Рак

Раки часто думають про інших більше, ніж про себе, тому нехтують своїм здоров’ям. Але у 2024 році це не завдасть клопоту. Ба більше, якщо у вас зараз є якісь хвороби, то у 2024 році вони почнуть згасати. Єдиний суперечливий місяць – березень (можливе зниження імунітету). Але комплекс вправ і здорове харчування – ваші помічники для гарного самопочуття.

 

Лев

Протягом січня-лютого потрібно зменшити рівень стресу, інакше є ризик вигорання і підвищеної тривожності. У ці ж місяці можливі проблеми з травленням – словом, початок року повинен пройти в «енергозберігаючому режимі». З іншого боку, наступні місяці підуть як по маслу: планети виявляться у вигідному положенні, тож енергія і безтурботність знову до вас повернуться.

 

Діва

Діви уважно ставляться до всіх аспектів свого життя, але чомусь забувають про здоров’я. Якщо бути точнішими, то причина відома, і вона в роботі. Діви можуть довго ігнорувати проблему, тому що у них просто немає часу на ці ваші лікарні. На щастя, у 2024 році Діва не зіткнеться з серйозними проблемами. Хіба що на початку року може погіршитися процес травлення – тому на новорічне «заборонене» у вигляді салатів і цукерок краще не налягати.

 

Терези

Протягом усього року здоров’я не турбуватиме Терезів. Початок 2024 особливо сприятливий: Венера подарує Терезам такий заряд енергії та позитиву, якого ще не було дотепер. Секрет у тому, що Терези народжуються з оптимізмом, і вони намагаються уникати проблем. Це працює і з благополуччям: навіть якщо у Терезів є незначні труднощі, вони легко їх вирішують.

 

Скорпіон

Приблизно в середині лютого Скорпіони можуть підхопити один із сезонних вірусів. Але ми не переживаємо: ви завжди перемагаєте навіть найважчих супротивників. Ба більше, до весни ваше здоров’я поступово поліпшиться, а енергія повернеться.

 

Стрілець

На початку року Юпітер перебуватиме для вас у вигідному положенні, тому проблем не виникне навіть з типовими «зимовими» хворобами. Але до середини року можливі віруси – імунна система ослабне, і організму буде складно їм протистояти. Що потрібно зробити, так це заздалегідь підвищити імунітет – тому вам допоможуть біг, прогулянки на свіжому повітрі, прийняття холодного душу та правильне харчування.

 

Козеріг

На початку року вам загрожують емоційні потрясіння – тому подбайте про своє психічне здоров’я. У цьому допоможуть дихальні практики, медитація і спорт.  Але переборщувати з останніми не варто – є ризик отримати травму протягом року. Почитайте про один із варіантів дихальної практики – метод від лікаря Ендрю Вейла (4-7-8).

 

Водолій

На початку року здоров’я може підвести – можливі проблеми з хребтом та імунною системою. Тому дотримуйтеся стандартних рекомендацій: 1-2 рази на місяць ходіть на масаж, додайте фізичну активність і споживайте якісну їжу. До кінця року ваше самопочуття тільки покращиться: труднощі, які турбували вас раніше, більше не дадуться взнаки.

 

Риби

На початку 2024 року, а особливо в лютому, ви можете попрацювати над фізичною формою. Варто позбутися невпевненості й почати діяти – заздалегідь оберіть вид спорту і проконсультуйтеся із тренерами. Це дасть вам перевагу трохи пізніше: навесні та восени всі захворіють на сезонний грип і застуду, а вашу імунну систему хвороби оминуть.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x