Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Овни, часу, щоб порозкачуватися, нема. Але ви ж хотіли феєрично почати добиватися цілей практично з 1 січня. Що ж, маєте непоганий шанс! Перемикайтесь зі свят на роботу, беріть відповідальність за своє життя і побачите, як за лише один місяць все може змінитися. Магія? Ні, це ви такі крутишки!

 

Телець

Вам точно не треба нікуди поспішати. Січень створений для того, аби помріяти, записати свої бажання в новий красивий планер, сидячи під прикрашеною ялинкою з горнятком смачнючого какао. І лише після цього, коли ідеальний настрій та заряд на рік створено, можна починати кроки в задуманому напрямку.

 

Близнюки

Красунчики, в цьому році всі від вас будуть у шоці. Завжди енергійні Близнюки ввімкнуть режим лінивця, одягнуть різдвяний светр з оленями та чхатимуть на всі невідкладні справи. Комусь здасться, що ви геть пасивні, але насправді ви накопичуєте енергію та життєві сили, щоб бомбанути трохи пізніше.

 

Рак

Раки, ви заплющите очі на інтереси інших і це буде дуже правильне рішення. Ну камон, у вас купа ідей, планів, енергія вирує, а всі ці люди хочуть використати це на свою користь. Зірки кажуть спочатку подумати про себе, а лише потім, якщо буде час і натхнення, допомагати іншим. Тільки так можна досягнути свого!

 

Лев

Переключитися з свят на роботу складно, як і переключитися з власного світу, своїх проблем, на зовнішній світ і все, що з ним пов’язано. Але не замикайтеся в собі, вибирайтеся в люди, ходіть на зустрічі, організовані знайомими. Більше проводьте часу з надихаючими людьми і не помітите, як самі змінитесь на краще.

 

Діва

Діви, видихніть і нікуди не поспішайте. Цей період для вас про те, що найважливішими залишаються близькі, веселі друзі, кохані люди. Тому щедро віддавайте, діліться грошима та настроєм з іншими. Абсурдно? Ні, так ви зможете підвищити свою життєву енергію, від рівня якої часто залежить успіх.

 

Терези

Душа компанії і центральна персона кожної вечірки – така роль Терезів у січні 2024-го. Непогано, правда ж? Ви і потусите, і приємні та важливі знайомства заведете. Всім би так класно та корисно відпочивати, як це виходить у вас!

 

Скорпіон

Січень перетворить активних Скорпіонів на домашніх котиків, які навіть в магазин по хліб не захочуть вийти, не те що на роботу тягнутися через усе місто. Добре, що хоч свята довгі й ви зможете натішитись сімейним затишком майже до кінця місяця. Лише після цього вам захочеться покинути зону комфорту та вриватися у робочі будні.

 

Стрілець

Стрільцям стане нудно після довгих домашніх посиденьок, попри те, що вдома спокій, затишок, там їх оточують любов’ю і теплом, дарують увагу. Їм треба емоційної розрядки, змін. Але пам’ятайте, якщо хочете кардинально міняти життя, не шукайте допомоги. Саме від вас і ваших дій залежить практично все.

 

Козеріг

Ох, які там справи і проєкти, коли в серці Козерогів поселилася любов. Романтичні почуття накриють вас із головою, не важливо, в якому сімейному статусі ви зараз. Хіба не можна заново закохатися у свого чоловіка? Легкий флірт зробить вас магнетично привабливими, а це принесе свою користь у всіх сферах.

 

Водолій

Крихітки, пищіть від захвату, бо на початку року ви цілком легально можете присвятити час собі і лише собі. Змінюйтесь, дбайте про своє тіло й душу, робіть подарунки, про які так давно мріяли. Перетворіть своє життя на казку. По-перше, ніхто інший цього для вас не зробить, по-друге – хто ж не захоче так яскраво почати рік!

 

Риби

На початку року Риби відчують себе сильними, незалежними і харизматичними штучками. Від такого магнетизму закрутиться голова не лише у вас, а й в інших. І, поки будете думати, з ким замутити, можете покластися на стабільність в роботі та класні стосунки з друзями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x