Черкаси приймають Чемпіонат України з вітрильного спорту з олімпійських класів яхт

Черкаси приймають Чемпіонат України з вітрильного спорту з олімпійських класів яхт

Учасники змагаються за місце в олімпійській збірній. Для обласного центру це перший чемпіонат такого рівня, інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

Подія зібрала близько 50 учасників із усіх куточків України, серед яких команди з Києва, Черкас, Тернополя, Київської, Миколаївської, Дніпропетровської, Полтавської, Одеської, Запорізької та Донецької областей.
Зокрема спортсмени змагаються у 4 категоріях: ILCA-6, ILCA-7, 470, iQFOIL демонструючи свої навички у спортивній боротьбі.

Сьогодні відбулося нагородження призерів у трьох класах яхт (ILCA-6, ILCA-7, 470), на якому були присутні перший заступник міського голови Сергій Тищенко та старший тренер збірної України з вітрильного спорту Анастасія Коломієць.

«У Черкасах дуже хороша акваторія, місце чудово підходить для змагань. До того ж, черкаські спортсмени мають великий потенціал», – зазначила Анастасія Коломієць.

Від Черкас цього року виступив один учасник Ростислав Лєвцов.
«Вітрильним спортом займаюся 4 роки, дуже подобається цей вид спорту. Адже це адреналін та емоції. Звичайно змагатися з учасниками, які у цьому спорті більше 10 років складно, але цікаво та надихаюче», – розповів Ростислав.

Нагадаємо, змагання з вітрильного спорту проходять у Черкасах третій рік поспіль. Це стало можливим завдяки організації Черкаської обласної федерації вітрильного спорту за підтримки Черкаської міської ради, Департаменту освіти і гуманітарної політики, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту  Черкаської ОВА, ГО «Козацькі вітрила».

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x