У Черкасах розпочинають облаштовувати нове житло переселенців

У Черкасах розпочинають облаштовувати нове житло переселенців

Розпочинається капітальний ремонт двох корпусів будівлі колишнього дитячого садка. Тут зможуть проживати 250 людей, які втратили свої домівки через війну. Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

Проєкт реалізовуватиметься шляхом співфінансування Європейського інвестиційного банку та бюджету Черкаської міської територіальної громади. Його загальна вартість – більше 96 млн грн, із яких понад 80 млн грн надає Європейський інвестиційний банк.

Міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступницею міського голови Мариною Гаркавою та в. о. директора департаменту соціальної політики Юлією Ніконенко виїхали на об’єкт, де провели робочу зустріч із підрядниками і проєктантом. Зауважимо, що наш черкаський проєкт був обраний із-поміж понад тисячі для втілення в межах Надзвичайної кредитної програми з відновлення України. Під час зустрічі намітили попередні першочергові завдання та графіки виконання робіт.

«Сподіваюся, що усе йтиме за планом, і вже незабаром у Черкасах ми матимемо ще один, вже третій шелтер для внутрішніх переселенців», – зауважив Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x