Зведений загін правоохоронців забезпечує порядок під час святкування Рош га-Шана в Умані

Зведений загін правоохоронців забезпечує порядок під час святкування Рош га-Шана в Умані

Для забезпечення безпеки під час святкування Рош га-Шана до Умані прибув зведений загін поліцейських із суміжних регіонів держави. Жодних правопорушень наразі не зафіксовано, поліція забезпечує порядок під час відзначення паломниками Рош га-Шана. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Олег Гудима довів основні завдання до поліцейських, серед яких забезпечення публічної безпеки та порядку, забезпечення безпеки руху в місті та на автодорозі державного значення Київ-Одеса. А також виявлення адміністративних і розкриття кримінальних правопорушень.

«Основний акцент робиться на превентивних заходах та постійному патрулюванні у ключових зонах, зокрема біля місць компактного проживання хасидів. Поліція забезпечує безперебійний контроль на вулицях, на транспортних маршрутах, а також на блокпостах. Задля підтримання безпеки також введено ряд обмежень, серед яких заборона на продаж піротехнічних виробів, алкоголю та слабоалкогольних напоїв на території паломництва», – зазначив начальник ГУНП в Черкаській області Олег Гудима.

Публічну безпеку та порядок в Умані забезпечують поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії України, рятувальники ДСНС, медичної служби МВС та інші служби. Завдяки спільним зусиллям ситуація залишається стабільною та контрольованою.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x