Жителя Золотоніщини підозрюють у нарузі над могилою полеглого військового

Жителя Золотоніщини підозрюють у нарузі над могилою полеглого військового

53-річного жителя Золотоніського району підозрюють у нарузі над могилою полеглого військового в селі Антипівка. Чоловік викрав державний прапор із могили, інформують про це в пресслужбі поліції в Черкаській області.

Про те, що з місця поховання захисника України зник стяг, до поліції 1 жовтня повідомили жителі села Антипівка Золотоніського району. Обставини події з’ясовували слідчі та поліцейський офіцер Новодмитрівської територіальної громади.

За фактом наруги над могилою було розпочато кримінальне провадження. Поліцейські провели низку слідчих дій та встановили, що до кримінального правопорушення причетний 53-річний місцевий житель. Наразі слідчі під процесуальним керівництвом Золотоніської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру  у вчиненні кримінального правопорушення, передбачено  ч. 1 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x