Віце-прем’єр-міністр Олександр Сич зустрівся зі студентами та викладачами ЧНУ

Віце-прем’єр-міністр Олександр Сич зустрівся зі студентами та викладачами ЧНУ

На Черкащину з робочим візитом приїхав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич. Сьогодні він поспілкувався зі студентами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Перед зустріччю зі студентською молоддю та викладачами для Олександра Максимовича провели екскурсію по університету. Спочатку він разом з в.о. ректора Олександром Черевком, заступником голови ОДА – керівником апарату Віталієм Ковалем та начальником департаменту освіти і науки ОДА Валерієм Данилевським відвідали Музей рушника в ННІ української філології та соціальних комунікацій. Екскурсію для гостей провела викладач кафедри української літератури та компаративістики, доктор філологічних наук, професор Наталія Ярмоленко, яка й розповіла про історію вишивки на Черкащині, показала колекцію рушників, вишитого одягу та картин.
Продемонстрували віце-прем’єр-міністрові й роботу студентського телебачення, яке нещодавно відкрилося в ЧНУ.

На завершення Олександр Сич зустрівся зі студентами та викладачами, де поспілкувався з присутніми та відповів на запитання. Почав свою розповідь Олександр Максимович зі слів «Слава Україні!». На відповідь залу «Героям Слава!» він зазначив, кого ж саме ми можемо вважати й називати героями:

– Кожен може бути героєм, якщо в душі він має стрижень, якщо має первень, якщо має в душі святості, за які готові покласти своє життя. Сьогодні наступив той дуже важливий момент, коли ми творимося як нація, коли ми творимо таку державу, яка є найкращими інструментом збереження нації і організації нашого життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x