Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Овнам захочеться більше часу проводити поза домом, спілкуватися з цікавими людьми, пити чай в затишних кав’ярнях і робити вечірні прогулянки. Зараз представникам знаку така підзарядка дуже необхідна. Тому насолоджуйтеся приємними моментами і не зважайте на те, що відбувається довкола.

 

 

Телець

Тельці сьогодні змінюватимуть думку так швидко, що й самі не встигатимуть її пояснити. Зате цей день буде дуже вдалим для появи нових крутих ідей та ініціатив. Не нервуйте, якщо з вами хтось не погоджується. Не варто починати нові справи, поки не вирішите поточні. Цього четверга вам потрібно провести роботу над помилками.

 

 

Близнюки

Астрологи рекомендують чітко спланувати добу. У цей спосіб ви завершите більшість справ та завдань, що мали виконати ще минулої п’ятниці. Планети кажуть, що згодом Близнюки отримають чудовий презент. Вечір проведіть зі своєю коханою людиною або друзями: приготуйте разом смачну страву або перегляньте фільм для гарного настрою.

 

 

Рак

12 жовтня Раки перебуватимуть у гарному гуморі. Представникам знаку не доведеться нікуди їхати і поспішати, тож вони можуть поніжитися в ліжку досхочу та провести добу так, як заманеться. Серйозних справ та зустрічей протягом доби – не передбачається. Розплануйте четвер так, аби віднайти годинку для втілення своїх бажань. Усе вдасться!

 

 

Лев

Сьогодні успішна стратегія Левів – жодних хитрощів, обману та спроб щось приховати. У всіх сферах життя – і в дружбі, і в роботі, і в коханні – вам допоможуть щирість та чесність. Проблеми? Розкажіть про них. Хочете чогось досягти? Заявіть про це. Чітко сформульована мета відкриє перед перед вами нові можливості.

 

 

Діва

Треба трохи заспокоїтися, уповільнитися і переосмислити своє життя. Та й звичні щоденні турботи сьогодні перебуватимуть на другому тлі. Таким чином зірки дають вам можливість виокремити більше часу на роздуми, аби вигадати щось нове і креативне. Тому заряджайтеся енергією, продукуйте ідеї та насолоджуйтеся результатом.

 

 

Терези

12 жовтня подарує багато нових можливостей і знайомств, обставини відбуватимуться як слід. Усвідомлення початку глобальних змін у житті додаватиме особливого драйву під час виконання будь-якої справи. Увечері представникам знаку захочеться сповільнитися і більше часу проводити з друзями чи коханою людиною. І це правильний підхід, бо згодом Терези з новими силами реалізують якийсь проєкт або авантюру.

 

 

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам вдасться покращити фінансове становище. Зірки радять заощадити значну частину грошей на важливу покупку, а решту спрямувати на власні потреби.  Астрологи прогнозують, що незабаром у представників знаку розпочнеться світла смуга в житті і відчиниться чимало дверей з новими можливостями. Вільний час проведіть з друзями та відпочиньте як слід.

 

 

Стрілець

У четвер ви легко зможете взятися за будь-яку справу, тому доречно вирішити проблеми, що давно непокоять. Це може стосуватися як роботи, так і особистого життя. Уникайте скандалів та не спілкуйтеся з негативно налаштованими людьми. Будьте обережні із новими знайомствами. Астрологи не радять обмежувати себе в їжі, якщо ви вирішили схуднути.

 

 

Козеріг

12 жовтня настрій Козерогів може ввести в оману будь-кого, але тільки не їх самих. Увесь день представники знаку можуть відчувати занепокоєння, яке іноді виливатиметься на голови інших спалахами роздратування. Однак такий неспокій підштовхне представників знаку на несподівані вчинки, зокрема й романтичного плану.

 

 

Водолій

Сьогодні Водолії можуть зненацька отримати прибуток, на який не розраховували. Або знайти незвичайний спосіб заробляння грошей чи навпаки піддатися бажанню витратити велику суму. Іншими словами, на фінансову сферу Водоліїв можуть вплинути сюрпризи долі або їхні власні перепади настрою.

 

 

Риби

12 жовтня для вас буде максимально насиченим. На Риб очікує багато завдань, з якими потрібно впоратися у першій половині дня. Вечір присвятіть відпочинку, виберіться на прогулянку або навідайтеся у гості до батьків. Проведіть час весело, щоб зарядитися позитивними емоціями для нових звершень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x