Учні зі Слов’янська повернулися додому

Учні зі Слов’янська повернулися додому

Відвідинами Чигиринщини та зустріччю з головою облдержадміністрації завершився триденний візит учнів Слов’янська на Черкащину. Останній день перебування на Черкащині школярам зі Слов’янської загальноосвітньої школи № 15 імені Т.Г. Шевченка запам’ятався відвідинами місць козацької слави Чигиринщини, зокрема с. Суботова, Замкової (Богданової) гори та музею-резиденції Богдана Хмельницького. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти і науки Черкаської ОДА

На завершення відвідин Черкаської землі школярі зі Слов’янська зустрілись із головою облдержадміністрації Юрієм Ткаченком, директором Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерієм Данилевським та заступником директора Оксаною Сімушіною.

У рамках зустрічі школярі читали вірші українських класиків, співали українських пісень.

На згадку про перебування на Черкаській землі Юрій Олегович вручив школярам подарунки.

У відповідь делегація зі Слов’янська запросила школярів Черкащини відвідати їхнє місто, на що отримали згоду від очільника області та директора Департаменту освіти і науки.

Учні Слов’янської загальноосвітньої школи № 15 імені Т.Г. Шевченка про своє перебування на Черкащині розповідають, що особливо запам’яталась їм тепла зустріч місцевих, екскурсії в музеї Шевченка в Каневі, на Звенигородщині, відвідини славної Чигиринщини. Нові знання про Черкащину стануть в нагоді під час навчання, а дух козацького краю збагатив патріотизмом та любов’ю до рідної землі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x