Черкаський переробник заборгував державі понад 14 млн грн податків

Черкаський переробник заборгував державі понад 14 млн грн податків

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області встановили факт ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах посадовими особами обласного підприємства, яке здійснює виробництво кормів та зберігання зерна. «Нова Доба» дізналася про це в ГУ ДФС у Черкаській області.

Так, під час здійснення перевірки було встановлено, що посадовці в березні – червні поточного року відображали в податковому обліку фіктивні господарські операції з придбання зерна від суб’єктів господарювання, які, як виявилось, не мали необхідних матеріально-технічних, трудових та інших передумов для виконання предмету договору. У результаті застосування таких оборудок з вини посадовців до бюджету держави не сплачено податків на загальну суму понад 14,7 млн грн.

За цим фактом співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах). Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x