Монастирищанка два місяці продавала наркотики

Монастирищанка два місяці продавала наркотики

Правоохоронці припинили незаконну діяльність 52-річної громадянки, яка протягом двох місяців збувала наркотичні засоби. Відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Співробітники Монастирищенського райвідділу міліції отримали оперативну інформацію, що в одному з сіл району невідома особа здійснює незаконний продаж наркотичного засобу. Оперативники негайно розпочали перевірку отриманих даних. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Проведена робота принесла позитивні результати: правоохоронці встановили, адресу будинку, в якому здійснювався продаж наркотику. Після отримання всіх необхідних дозволів, правоохоронці здійснили оперативну закупку. Отримавши всі необхідні докази протиправної діяльності зловмисниці, працівники міліції завітали до неї з ухвалою суду на проведення санкціонованого обшуку. Під час проведення обшуку в домоволодінні, оперативники виявили та вилучили рослини коноплі та грошові кошти, які наркоторговець отримала від збуту зілля.

Наразі слідчим відділом Монастирищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, що караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x