Кращі кудоїсти області змагалися в Черкасах

Кращі кудоїсти області змагалися в Черкасах

Кубок Черкащини з повноконтактного бойового єдиноборства – кудо зібрав в обласному центрі близько сотні учасників. Кубок області є одним із найважливіших стартів цього сезону. Саме на цих змаганнях формували збірну на чемпіонат України. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

На черговий кубок області з кудо до Черкас завітало близько сотні бійців. Свої вміння у стінах ЗОШ №24 демонстрували спортсмени з клубів Сміли, Канева, Городища та Черкас. Змагальники боролися за звання володаря кубку та готувалися до всеукраїнських стартів. Саме кубок області є одним із найбільш відповідальних стартів цього сезону. За його підсумками сформують збірну на кубок України з кудо, який пройде у Черкасах.
– Цього року, через складну ситуацію в країні у нас кубок області закритий, – розповів президент Черкаської обласної федерації кудо Андрій Артюшенко. – Втім рівень змагань достатній. На цьому кубку змагається багато молодих спортсменів, для яких це взагалі перший старт. Ці змагання є підготовчими, на них ми готуємося до кубку України, який 20-го грудня пройде в Черкасах. Причому Черкаси вперше прийматимуть змагання такого рівня з кудо\”.

На черкаському татамі змагалися спортсмени від 6-ти років до 18-ти й старші.

Після кубку Черкаської області – головна увага кудоїстів прикута до кубку України з кудо. 20-го грудня Черкаси приймуть кращих спортсменів цього виду спорту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x