Дев’ятикласники Матусова обрали здоровий спосіб життя

Дев’ятикласники Матусова обрали здоровий спосіб життя

Цикл інтерактивних тренінгів про цінність здоров’я, шкідливість куріння, хворобу ХХІ століття — СНІД, небезпечну поведінку та профілактику негативних явищ у молодіжному середовищі провели спеціалісти Шполянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для дев’ятикласників Матусівського навчально-виховного комплексу №2, що на Шполянщині.

Учасників тренінгу вдалося переконати у важливості збереження і зміцнення здоров’я. Для прикладу, на початку тренінгу один із учасників мав таку думку: «Нехай про моє здоров’я піклуються медики. А я поки що здоровий і не маю ніяких проблем. Коли ж захворію, піду до лікаря і отримаю необхідну допомогу. В аптеці мені дадуть ліки, я вип’ю таблетку і буду знову здоровий. І не потрібно мені щодня робити зарядку (краще довше поспати), їсти каші, овочі та фрукти (вхопив бутерброд, раз-два, і побіг), загартовуватися (краще полежати на дивані перед телевізором)».

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
Після проведення завершальної частини тренінгу думки та настрої учасників дещо змінилися. Учні отримали необхідну інформацію про ведення здорового способу життя; переконалися в тому, що шкідливі звички несуть в собі загрозу для здоров’я і життя навіть молодих і на перший погляд здорових людей. Після закінчення занять 9-класники поділилися своїми враженнями і висловили побажання зустрічатися з пердставниками центру частіше, бо вважають подібні заходи дуже потрібними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x