Черкаські рятувальники передали дітям зі Сходу подарунки

Черкаські рятувальники передали дітям зі Сходу подарунки

Чоробаївські рятівники активно долучаються до допомоги українським солдатам та громадянам, що опинилися у зоні проведення АТО. Щотижня кілька автомобілів, вщерть заповнених речами першої необхідності вирушають до Луганської та Донецької областей. А з наближенням свят передача гуманітарної допомоги переслідує ще одну ціль – створити свято для дітей, які опинилися в складних умовах. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

– Нещодавно учні шкіл Чорнобаївського району приєднались до акції під назвою «ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ ДІТЯМ ЗІ СХОДУ». Ця акція відбулася завдяки районному відділу освіти, громадському формуванню «Народна самооборона та благодійному фонду «З вірою в себе». Учні спакували посилки, в які вклали для своїх однолітків листи, іграшки, цукерки, книжечки українською мовою. Всі пакунки були перев’язані жовто-блакитними стрічками і доставлені до Чорнобаївської державної пожежно-рятувальної частини, – коментує начальник Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Віктор Ткаченко. – До акції долучився і Отець Валерій з села Великий Канівець, який власним транспортом відвіз разом з волонтерами цінний багаж дітям Сходу. Наші земляки також завітали і до Слов’янської Школа №15 імені Тараса Шевченка, яка була нещодавно відновлена черкащанами. Добродії привітали слов’янських дітей з Днем Святого Миколая та вручили їм подарунки.

Небайдужі чорнобаївці продовжують допомагати нужденним і незабаром автівки з продуктами харчування та зимовими речами для воїнів АТО знову вирушить на схід. Активну участь у благодійних акціях постійно беруть чорнобаївські рятівники.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x