Соціальну сферу Лисянщини профінансують на рівні 83 відсотків

Соціальну сферу Лисянщини профінансують на рівні 83 відсотків

У районі обговорили проект формування бюджету району на 2015 рік та заходи фінансування закладів соціальної сфери району на 2015 рік.
Начальник фінансового управління райдержадміністрації Дмитро Олійник, зазначив, що в зв’язку з браком коштів всі галузі соціальної сфери району в наступному році будуть профінансовані на рівні 83 відсотків від необхідної суми.

Про це «Нова Доба» дізналася в Лисянській РДА.

Голова райдержадміністрації Олександр Вельбівець наголосив, що кожен сільський голова має будувати конструктивний підхід співпраці з орендарями земель, розуміючи, що повна своєчасна сплата орендної плати за вищою відсотковою ставкою, легалізація найманої праці дадуть можливість утримати соціальну інфраструктуру села та виплатити заробітну плату бюджетникам. Кожна сільська громада постане перед питанням самодостатності, і багато чого залежатиме саме від очільників місцевого самоврядування.

Керівники відповідних відділів райдержадміністрації, організацій та установ отримали чітке завдання проаналізувати фінансові потреби та можливості й подати пропозиції щодо економії бюджетних коштів. Потрібно приймати бюджет, згідно якого буде забезпечено надання необхідних послуг, забезпечуватиметься життєдіяльність всіх галузей. Тому що настійна вимога часу – вміння заощаджувати і працювати на перспективу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x