У Каневі зросте вартість проїзду в міських автобусах

У Каневі зросте вартість проїзду в міських автобусах

Вартість проїзду в міських маршрутах загального користування з 1 травня зросте з 10 до 13 гривень за проїзд одного пасажира. Відповідне рішення 24 квітня ухвалили члени виконкому, враховуючи звернення директора ТОВ «М+М» та напрацювання комісії із вивчення питань організації пасажирських перевезень у Канівській МТГ. Інформують про це в пресслужбі Канівської міської ради.

− Вартість проїзду підвищується через зростання собівартості перевезень у зв’язку із здорожчанням палива, паливно-мастильних матеріалів, запчастин, зростанням тарифу на енергоносії та збільшенням розміру мінімальної заробітної плати, − пояснив виконувач обов’язків начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури та енергоефективності Дмитро Балан.

Коментуючи відповідне рішення, міський голова Ігор Ренькас висловив незадоволення роботою перевізника та зобов’язав його представити план покращення якості надання послуг із перевезення для населення.

− У соцмережах постійно бачу скарги й нарікання від людей щодо роботи перевізника. Тариф потрібно не лише підвищувати, а щось вкладати й створювати умови для покращення якості самих перевезень. Треба працювати на перспективу, − наголосив міський голова та додав, що на найближчому виконкомі перевізник має представити свій план із покращення якості надання послуг із перевезення для населення.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x