Черкаські бійці приїдуть із зони АТО у відпустку

Черкаські бійці приїдуть із зони АТО у відпустку

Нині 14-ий мотопіхотний батальйон, колишній батальйон територіальної оборони «Черкаси», відповідно до плану ротації виведений із зони АТО. Він розташований у Куйбишевському районі Запорізької області. Замінив черкащан 10-ий мотопіхотний батальйон. Про це «Нова Доба» дізналася від обласного військового комісара Євгенія Курбета.

Зараз відбувається здача зброї й техніки, після чого більшість бійців буде відправлено в відпуски.

– І вже в п’ятницю ми можемо зустріти наших військовослужбовців, які з 4 вересня по 18 січня добросовісно виконували обов’язки антитерористичної операції, – зазначив Євгеній Курбет. – У відпустку буде відправлено майже п’ятдесят відсотків бійців, які відпочиватимуть від 10 до 25 діб. Усі, хто не відпочивав торік, повністю матиме відпустку за 2014-ий рік і додатково 10 днів за цей. Хто вже побував у відпустці торік, матиме лише 10 днів.

Військовослужбовці, які залишаться в Запорізькій області, будуть відновлювати, ремонтувати техніку. Вони облаштували місця для відпочинку, прийняття їжі тощо. Проблем забезпечення харчуванням немає, хоча є деякі побутові, які зараз вирішуються.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x