Кам’янські баскетболісти вибороли ІІІ місце на турнірі

Кам’янські баскетболісти вибороли ІІІ місце на турнірі

21 лютого 2015 року в Кам’янській загальноосвітній школі № 1 відбувся відкритий турнір з баскетболу м. Кам’янки серед чоловічих команд.

Основним завданням відкритого турніру з баскетболу – популяризація фізичної культури і спорту, організація активного відпочинку та дозвілля молоді, розвиток баскетболу як виду спорту, пропаганда здорового способу життя.
У турнірі взяли участь команди міст Кіровограду – БК «Шанс» та Олександрівки Кіровоградської області, 2 команди господарів та команди сіл Косарі Кам’янського району і Стецівка Чигиринського району – «Дніпро».
У підсумку І місце зайняла Кіровоградська команда БК «Шанс», ІІ місце у команди Олександрівки і ІІІ місце вибороли юнаки села Косарі.

Команди нагороджені грамотами та медалями сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та цінними призами від спонсорів турніру.

Відкривали турнір та нагороджували команди голова Кам’янської районної державної адміністрації Андрій Плєшкань та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x