Запрошуємо на творчий вечір Тамари Власенко

Запрошуємо на творчий вечір Тамари Власенко

17 березня 2015 р., вівторок, 18.00
«Черкаській філармонії – 60!»

Каса Черкаської обласної філармонії:
м. Черкаси, вул. Хрещатик, 196

Замовлення квитків:
тел.:(0472) 45-01-61

Майстер художнього слова Тамара ВЛАСЕНКО.
Літературно-музичний вечір «ХАЙ СВЯТИТЬСЯ ІМ’Я ТВОЄ, ЛЮБОВЕ!»

Запрошуємо Вас на творчий вечір майстра художнього слова, лауреата Всеукраїнського конкурсу читців ім. Лесі Українки, заслуженої артистки України Тамари Власенко.
Тамара Тимофіївна відома глядачам як артистка високої сценічної культури, тонкого відчуття поетичного слова. Крізь ззовні стриману, але зігріту і освітлену внутрішнім хвилюванням манеру виконання вона запрошує слухачів піднятися до вершин життєвого драматизму, осягнути ту трагічну невідповідність, якою часом розділяє доля людські мрії та реальність.
Любов’ю до рідного краю, до України, до її літературної мови, до людей, які прославили її, пройняті твори Тараса Шевченка, Івана Франка, Василя Симоненка, Ліни Костенко. В концерті також прозвучать фрагменти роману відомого черкаського письменника Сергія Носаня «Голгофа любові». Це поема про велике кохання, страждання і випробування Олександри Іванівни Давидової, чиє ім’я пов’язане з містечком Кам’янка на Черкащині.

Розкрити та донести до слухача усі нюанси і відтінки поетичного слова допоможе музика, наповнена світлом Любові, Добра та Благородства.

Вартість квитків: 10 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x