Черкащина подарувала Севєродонецьку автомобіль швидкої допомоги

Черкащина подарувала Севєродонецьку автомобіль швидкої допомоги

26 лютого до Сєвєродонецька з Черкаської області було доставлено автомобіль швидкої допомоги. Про це інформує Луганська обласна державна адміністрація.

Документацію та ключі керівництву Луганської облдержадміністрації передав заступник директора Департаменту охорони здоров’я Черкаської ОДА Олег Найдан.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті охорони здоровя Черкаської ОДА.
– Після звернення голови Луганської ОДА Геннадія Москаля про те, що область потребує автомобілі швидкої допомоги підвищеної прохідності, – за активної участі очільника Черкаської ОДА Юрія Ткаченка та голови обласної ради Валентини Коваленко на сесії було вирішено передати машину в східний регіон, – розповів Олег Найдан.

Також Олег Найдан додав, що капітальний ремонт автомобіля провели в обласному центрі екстреної медичної допомоги. Після його доставили в Сєвєродонецьк.
Черкащина подарувала Севєродонецьку автомобіль швидкої допомоги
Приймаючи ключі та відповідну документацію на «швидку», заступник голови Луганської ОДА Євген Бідашко відзначив, що Луганська область зараз дуже потребує подібні «швидкі» високої прохідності для медичного обслуговування як прифронтових районів, так і обласної лікарні, яка створюється у Сєвєродонецьку практично з нуля. А перший заступник голови ОДА Ігор Мартиненков наголосив на тому, що область також ще потребує медичних фахівців, яких не страхає праця в зоні АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x