Зрив мобілізації загрожує безпеці України

Зрив мобілізації загрожує безпеці України

Спроби зриву мобілізації та дискредитації керівництва нашої держави вигідні виключно Росії. Російські спецслужби не полишають своїх спроб зірвати мобілізаційну компанію та розхитати обстановку в Україні, таким чином, намагаючись вплинути на населення та змусити українців діяти у своїх інтересах.
Для досягнення поставленої мети, Москва розгорнула потужну інформаційну компанію. Підконтрольні Кремлю ЗМІ та спеціально навчені Інтернет-тролі, щодня масово виливають вітчизняний інфопростір фейкові новини та завчасно підготовлені неправдиві матеріали, з єдиною метою – підірвати довіру громадян до керівництва держави та спровокувати масові заворушення, особливо це стосується Маріуполя, Харкова, Одеси та Миколаєва. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СБУ України в Черкаській області.

Таку технологію російські спецслужби, вже використали на Донбасі. Місцеве населення, зомбоване антиукраїнською пропагандою та підігріте обіцянками про безтурботне життя в «Русском мире», несамовито захоплювало будівлі органів державної влади та правоохоронних структур, радісно розповідаючи для російських телекамер про перемогу слов\’янського народу над фашистами з «Київської Хунти», в унісон взиваючи до Путіна про допомогу. Тоді, сепаратисти навіть не могли собі уявити, що меньше ніж за один рік, російсько-терористичні війська перетворять їх життя на суцільне пекло, обрікаючи мирне населення на жалюгідне існування у прислузі окупантам.
Буремний Схід продовжує кровоточити, захлинаючись у беззаконні та жорстокості терористів. Антитерористична операція, вже давно переросла у повноцінну війну за свою рідну землю, за майбутнє української нації. Кожен свідомий громадянин, який здатний зі зброєю в руках стати на захист своєї батьківщини, повинен усвідомлювати, що ніхто, о крім нас самих, не зможе відстояти суверенітет та цілісність України.

Ухилення від мобілізації – це злочин проти свого народу, злочин проти майбутнього своїх дітей. Тільки об\’єднавшись у спільній боротьбі проти окупантів та згідністю виконуючи свій військовий обов\’язок, ми зможемо відстояти свою батьківщину та зберегти для наших дітей мирне небо над головою та свою землю під ногами.
Необхідно пам’ятати, що особи, причетні до проведення зазначеної діяльності, діють в інтересах РФ і найімовірніше є членами диверсійних груп.
Кожен свідомий громадянин повинен повідомляти компетентні органи про осіб, які намагаються дестабілізувати обстановку.

Якщо ви володієте інформацією про осіб, котрі намагаються дестабілізувати обстановку в регіоні, просимо повідомляти у найближче відділення міліції чи телефонувати за номером 102, а також на цілодобову «гарячу» лінію: (0472) 37 92 44 Управління СБУ в Черкаській області, а в громадських місцях – звертатися до адміністрації чи охорони, – закликають працівники управління СБУ в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x