У катеринопільської поштарки вкрали велосипед

У катеринопільської поштарки вкрали велосипед

Чоловік вкрав у листоноші велосипед. Особу крадія встановили протягом декількох годин. Зловмисника затримано, він дає покази.

Із заявою про крадіжку велосипеду до Катеринопільського районного відділу міліції звернулась листоноша одного із сіл району. Правоохоронці, що прибули за викликом з’ясували, що жінка велосипедом розвозила пошту по селу. Велосипед залишила біля двору, а сама пішла віддавати господарям листа. Коли повернулася – виявила, що велосипед зник.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Опитавши потерпілу та зібравши всі необхідні матеріали, правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. Під час подворового обходу в дворі 23-річного раніше судимого місцевого жителя міліціонери побачили велосипед, який повністю співпадав з описом викраденого. Господар домоволодіння, розуміючи, що його викрито, зізнався у вчиненому.

Як повідомив начальник Катеринопільського районного відділу міліції Валентин Гірник, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x