Джерела Суботова лікують тіло й душу

Джерела Суботова лікують тіло й душу

У селі Суботів на Черкащині біля цілющого джерела існує купальня і три криниці – Віри, Надії, Любові. Лікуватися сюди приїжджають не тільки віруючі. Адже цілющі властивості місцевих джерел доведено науково.
Про це «Нова Доба» дізналася з сайту Сегодня

Пенсіонерка Любов Григорівна 65 років п\’є з цього джерела. Жінка впевнена – вода цілюща. Адже Суботів здавна вважається місцем скупчення позитивної енергії. Свого часу село було козацькою столицею.

«Це цілющі джерела, вони очищають організм. Дуже добре впливають на людину, чисті, дуже джерельна вода», – каже Любов Комаренко, мешканка села.

Те, що вода багата корисними мікроелементами і може лікувати хвороби, підтвердив спеціальний аналіз.

«У ньому великий вміст брому і цей, бром і срібло, дає цілющі властивості цієї води», – зазначив Іван Гришко, сільський голова.

Місцева влада вирішила зробити джерело доступним для вірян з усієї України. Тому силами місцевих та меценатів відкрили тут три криниці, церква і купальню. Паломники пірнають в купальню, незважаючи на те, що вода практично крижана. Всього 4 градуси.

Священики зазначають – ця вода лікує не тільки тіло, а й душу.

«Хто уважно слухав молитви, то чув, для чого освячується вода. І для вигнання нечистої сили, і для того, щоб зцілити душевні пристрасті, які є в кожному з нас, і, звичайно, і для того, щоб зцілювати наші тілесні хвороби», – сказав Владика Іоанн, митрополит Черкаський і Чигиринський.

Але щоб відчути полегшення, додають священики, занурюватися потрібно тільки з чистими помислами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x