Уманських медиків привітали з професійним святом

Уманських медиків привітали з професійним святом

17 червня в Уманській центральній районній лікарні відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Це свято відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів. Це свято людей, які присвятили себе благородній справі для збереження життя і здоров’я людей. Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській РДА.

На святкування були запрошені: голова Уманської районної державної адміністрації Віталій Олійник, голова Уманської районної ради Олександр Дячук, голова міськрайонного товариства Червоного Хреста Валентина Чорна та медичні працівники Уманського району. Віталій Васильович, у свою чергу, нагородив почесними грамотами від Уманської райдержадміністрації працівника Терентюка Ігоря Михайловича – районного акушер-гінеколога, завідувача гінекологічним відділенням; Ткаченко Людмилу Миколаївну – старшу медичну сестру травматологічного відділення; Видайко Світлану Юріївну – сестру-господиню терапевтичного відділення; Савчука Сергія Петровича – завідувача амбулаторії, лікаря загальної практики – сімейної медицини села Колодисте; Кисіль Галину Вікторівну – медичну сестру загальної практики – сімейної медицини амбулаторії ЗПСМ села Дубова.

Уманських медиків привітали з професійним святом

Також, голова Уманської райдержадміністрації Віталій Олійник разом з головою Уманської районної ради Олександром Дячуком подарували центральній районній лікарні ноутбук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x