З Христинівки відправили відремонтовані автомобілі в зону АТО

З Христинівки відправили відремонтовані автомобілі в зону АТО

22 червня в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні христинівчани зібралися на центральній площі перед Будинком Рад, щоб відправити в зону бойових дій на схід України військову техніку, відремонтовану в районі небайдужими людьми, чиї вправні руки, добрі серця, милосердні душі наближають мир ціною постійної благодійницької роботи. На лінійку готовності прибуло 3 одиниці важкої техніки та 3 УАЗи.

Широкий загал громадськості, представники трудових колективів міста та району, волонтери, звичайні перехожі взяли участь в урочистостях, присвячених важливій події – благословенню перед відправленням в АТО воїнів та освяченню підготовлених автомобілів духовенством району. «Нова Доба» про це дізналася в Христинівській РДА.

Відкриваючи мітинг вдячності, голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк говорив про важливість волонтерських дій для майбутнього країни та нагородив за активну допомогу Збройним силам України, за патріотизм, вірність державі, волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу бійцям в зоні АТО, Анатолія Бордуна медаллю «За єдність України», за активну волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу воїнам в зоні АТО в частості – ремонті десяти одиниць автомобільної техніки, виділенню з особистих підприємств 2-х автомобілів та наданні гуманітарної допомоги воїнам АТО за патріотизм і сприянню підвищення бойової готовності військових частин на передовій вручив Анатолію Бордуну, Віктору Білоброву, Миколі Дрозденку, Валерію Костюку, Миколі Миронюку, Миколі Плужнику, медаллі «За вірність народу України».

Депутат районної ради, полковник Анатолій Бордун наголосив, що вручення відремонтованої бойової техніки воїнам, це вагомий внесок Христинівщини в загальну справу перемоги. Анатолій Володимирович подякував всім небайдужим людям, хто долучився до ремонтних робіт та вручив грамоти кращим підприємцям, які допомагали відремонтувати військову техніку. Анатолій Бордун відзначив, що з району на фронт відправлено 28 одиниць відремонтованої техніки.
Військовий комісар Сергій Березюк відзначив подяками військових мото – піхотного батальйону, які безпосередньо брали участь у відновленні автомобілів. У своїй промові благочинний Христинівського району УПЦ КП Геннадій Янчук наголосив на важливості допомоги воїнам-учасникам АТО, на ролі церкви в наданні їм підтримки. Наостанок Геннадій Янчук закликав всіх присутніх помолитися за Україну і освятив підготовлені до участі у зоні АТО автомобілі. Важливо зазначити, що колону, з шести автомобілів, що рухалася на центральну площу міста, зустрічали жителі сіл, що розташовані вздовж автотраси, благословляючи на добру і щасливу дорогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x