У Верхнячці цього року відремонтували освітлення на кількох вулицях

У Верхнячці цього року відремонтували освітлення на кількох вулицях

Під час робочої поїздки голова Христинівської райдержадміністрації Богдан Тихоневич разом з заступником голови райдержадміністрації Тетяною Строгою завітали до смт Верхнячка та с. Талалаївка для того, щоб переглянути об’єкти на яких було проведено капітальний ремонт.

Про це «Новій Добі» повідомили в апарату Христинівської РДА.

Справа в тім, що цього року в с. Талалаївка зробили капітальний ремонт доріжок з облаштування Обеліска Слави приурочений до 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

А в смт. Верхнячка провели капітальний ремонт мереж освітлення по вулицях Каховській, Курортній, Радянській, Веселівській, Польовій, Свердлова,Садовій, Урожайній та провулках Кооперативному, Шевченка. Загалом було встановлено 122 засоби нічного освітлення.
Загалом, голова райдержадміністрації залишився задоволений побаченим та зауважив, що важливе місце в питаннях забезпечення якісних умов життя відводиться освітленню населених пунктів, адже саме від благоустрою та наявності вуличного освітлення визначається імідж кожного населеного пункту та забезпечення комфортних умов проживання громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x