Звенигородські освітяни та червонохрестівці обговорили власну співпрацю

Звенигородські освітяни та червонохрестівці обговорили власну співпрацю

Серпнева педагогічна конференція на Звенигородщині зібрала в приміщенні сесійної зали районної ради освітян та соціальних партнерів галузі. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Товариства Червоного Хреста України в Черкаській області.

На запрошення очільника відділу освіти, члена президії правління районної організації Червоного Хреста Лариси Кочерги в її роботі взяв участь і голова районної організації Товариства Червоного Хреста Володимир Слинько.

Традиційно директорам навчальних закладів видано аптечки першої медичної допомоги, а головам первинних організацій Червоного Хреста набори санітарно-освітньої літератури на червонохресну та медичну тематики, методичні матеріали по організації практичної роботи, серед яких план спільної роботи на черговий навчальний рік та проведення районних помісячних агітаційно-пропагандиських заходів . Відрадно, що лише керівнику Червоного Хреста району з-поміж запрошених партнерів надано можливість привітати освітян з Днем знань та початком навчального року.

Червонохресні працівники провели ряд зустрічей з учасниками конференції, а по закінченні між керівником відділу освіти та працівниками районної організації Червоного Хреста відбувся обмін думками щодо подальшої співпраці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x