В Черкасах установили додаткові знаки дорожнього руху

В Черкасах установили додаткові знаки дорожнього руху

Серед питань, які піднімались на брифінгу в ДАІ «Особиста відповідальність – моральна основа формування суспільного майбутнього!», було питання розвантаження регульованих перехресть шляхом встановлення на рівні червоного сигналу світлофора табличок зі стрілками зеленого кольору. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ Черкаської області.

Після проведення брифінгу працівниками Державтоінспекції, було проведено обстеження вулиць м. Черкаси, за результатами якого визначено 17 перехресть, на яких необхідно додатково встановити такі стрілки. Відповідні пропозиції надано до Черкаської міської Ради.

Станом на 08 вересня 2015 року, на чотирнадцяти перехрестях додатково встановлено 22 стрілки зеленого кольору, які дозволяють рух у зазначеному напрямку при ввімкненому червоному сигналі світлофора з крайньої правої смуги руху.

По бульвару Шевченка на перехрестях з вулицями Котовського, Байди Вишневецького, Смілянською, Пастерівською, Можайського, Піонерською, Чорновола, Дашкевича.

По вулиці Ільїна на перехресті з вулицею Чорновола.

По вулиці Благовісній на перехрестях з вулицями Можайського, Байди Вишневецького, В.Чорновола.

По вулиці Рябоконя на перехресті з вулицею Ватутіна.

По вулиці Чорновола на перехресті з вулицею Ватутіна.

В якості експерименту, по бульвару Шевченка на перехресті з вулицею Г.Сталінграду, встановлено стрілку, яка дозволяє рух прямо по бульвару Шевченка в бік площі 700-річчя.

З метою розвантаження перехрестя по вулиці Смілянська на перехресті з вулицею Ільїна, встановлено дорожній знак, який дає можливість рухатися маршрутним транспортним засобам на перехресті прямо з крайньої правої смуги, а іншим учасникам дорожнього руху лише праворуч, що значно розвантажить дане перехрестя.

В даний час вирішується питання про встановлення стрілок зеленого кольору ще на 3–х перехрестях міста Черкаси з найбільш інтенсивним рухом транспортних засобів, а саме по вулиці Смілянська на перехресті з вулицею Небесної Сотні, по вулиці Пацаєва на перехресті з вулицею Чигиринська, по бульвару Шевченка на перехресті з вулицею Небесної Сотні.

Про встановлення стрілок зеленого кольору на запланованих перехрестях, громадян буде повідомлено додатково на сайті Державтоінспекції Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x