Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

У пʼятницю Овнам рекомендують бути більш уважними та не заплющувати очі на те, що здається нині малозначущими. Вас чекає безліч серйозних завдань, бесід і планів, тому кожна дрібниця може зіграти велику роль.

 

Телець

Приймайте інших, такими, якими вони є, і ви помітите, як всі сфери життя підуть вгору. Що дуже легко пояснити: зовсім скоро на вас чекають подорожі, приємний час із сім’єю, великі покупки, романтичні знайомства. А це все зав’язане на спілкуванні.

 

 

Близнюки 

Близнюкам потрібно виявити більше самостійності, якщо вони хочуть бачити ситуацію такою, якою самі собі уявляли. Якщо ж вони вирішать плисти за течією і віддати управління всіма процесами в чужі руки, наслідки можуть бути несподіваними.

 

 

Рак

Сьогодні плани можуть змінитися за секунду. Щось або хтось у цей день може змусити Раків передумати й ухвалити інше рішення. Раптово у ваше життя увірветься нова людина або подія, яка принесе з собою безліч приємних турбот.

 

 

Лев

Минуле може переслідувати Левів, але не варто обертатися назад. Астрологи рекомендують сфокусуватися на сьогоденні, нагальних завданнях і якомога швидше повернутися до реальності, адже навколо вирує бурхливе життя.

 

 

Діва

26 квітня Діви будуть занурені в роздуми й схильні до самоаналізу. Вони обмірковують новий план, а також шукають людей, які допоможуть їм його здійснити. Наскільки швидко вони перейдуть від розробки тактики до дій, залежить лише від настрою.

 

 

Терези

Терезам астрологи пророкують день, що буде сповнений домашніх турбот. Настав сприятливий час для вирішення побутових справ, під час яких Терези зможуть позбутися непотрібних думок.

 

 

Скорпіон

Скорпіонам зірки віщують дуже насичену, але не менш продуктивне завершення робочого тижня. Вдасться завершити старі справи, а також приступити до нових завдань і реалізації незвичайних ідей.

 

 

Стрілець

Стрільцям доведеться провести дуже активно більшу половину дня, але це вплине на них дуже позитивно. Якщо ж ви залишилися вдома, то старайтеся більше працювати руками і взагалі займатися фізичною діяльністю.

 

 

Козеріг

Вам захочеться уваги з боку соціуму. Виникне спокуса досягати цього егоїстичними способами. Саме час згадати про те, що життя близьких людей так само важливе для вас і виявити інтерес до їхніх справ.

 

 

Водолій

Астрологи рекомендують відволіктися від роботи та всього, що про неї нагадує. Додайте у своє життя різноманітності та починайте продумувати нові плани й цілі, щоб довго не зациклюватися на одних і тих же речах.

 

 

Риби

Завершення робочого тижня символізує особисту відповідальність за все, що відбувається довкруж. Риби зможуть це усвідомити й перестануть чекати допомоги від інших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x