Стаття про Тараса Шевченка перша за популярністю в українській Вікіпедії

Стаття про Тараса Шевченка перша за популярністю в українській Вікіпедії

Лідерами за кількістю переглядів в україномовній Вікіпедії стали статті «Шевченко Тарас Григорович», «Україна» та «Величне століття. Роксолана», про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі «Вікімедіа Україна».

Найбільш відвідуваною сторінкою в українській Вікіпедії в 2013 році стала стаття «Шевченко Тарас Григорович» – її переглянуло 583 тисячі 735 користувачів.

На другому місці опинилася стаття «Україна» ( 507 тисяч 686 переглядів), на третьому – матеріал про турецькому серіалі «Велично століття. Роксолана» ( 431 000 846 переглядів). Далі в рейтингу популярності статей йдуть: «Роксолана» , «Львів» , «Леся Українка», «Франко Іван Якович» , «Київська Русь» , «Київ». Завершує десятку лідерів стаття, присвячена гурту «Дзідзьо».

До другої десятки рейтингу увійшли статті про Першу та Другу світові війни, Голодомор, Євросоюз, Німеччину та Українську мову.

Слід зазначити, що у 2012 році найбільш відвідуваними в україномовній Вікіпедії були статті «Україна» , «Шевченко Тарас Григорович» і «Odnoklassniki.ru».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x